Gi en gave
Se våre tv-program her

TV-programmer og videoressurser

En video formidler historier og informasjon på en helt unik måte.

Norea produserer derfor TV-program og videoer som på ulike måter skal gi innblikk i vårt arbeid både nasjonalt og internasjonalt. Vårt ønske er at tv-program og prosjektvideoer skal inspirere deg og informere deg om vårt arbeid for å nå stadig nye mennesker og med evangeliet om Jesus. 

Hver uke produserer vi programmet Bibelpuls, et oppbyggelig møte med tale ut fra søndagens tekst, sang og misjonsinformasjon. Første uka i hver måned kommet det også et nytt TV-program som formidler inntrykk og informasjon om prosjektene våre. Begge disse blir sendt på Kanal 10. I tillegg ligger programmene ute på den kristne strømmetjenesten TBN Nordic. Der finner du også musikkvideoer fra Norea Music.

Du er velkommen til å bruke videoene våre på møter, arrangement eller private sammenkomster. Da kan du laste de ned fra Vimeo.

Videoer og programmer ligger også samlet på NoreaTV.

 

Under finner du et utdrag av våre siste korte prosjektvideoer. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding