Gi en gave
Chivvys historie

Chivvys historie

– Gjennom Håpets Kvinner-programmene på radio fikk jeg en visjon om å lage et sted her i landsbyen, hvor jeg kunne samle andre til lovsang og bønn.

– De gode nyhetene om Jesus Kristus er ikke kjent her i landsbyen. Først begynte jeg å samle fem kvinner hjemme hos meg hver søndag for å lytte til Håpets kvinner og be sammen. På kvelden gjorde jeg det samme med barna i landsbyen. Mitt store ønske og bønn var å kunne kjøpe et stykke jord og bygge en kirke.

En dag spurte naboen min meg om jeg kunne tenke meg å gjete kyrene hennes. Jeg begynte å spare alt jeg tjente på dette, og bad Gud om å velsigne det slik at det kunne bli nok til å kjøpe et stykke land for å bygge et Gudshus. Og jeg fikk bønnesvar. Det gjorde inntrykk at Håpets kvinner-teamet, som jeg hadde delt mine drømmer og min visjon med, ville komme og feire julegudstjeneste på tomta! Det kom 40 stykker for å feire med oss. Vi lekte, spiste god mat, og vi delte evangeliet om Jesus med dem.

Jeg tror Gud har en plan for denne landsbyen, sa en av de som kom på besøk fra Håpets kvinner-teamet. Og jeg tror hun har rett! Tenk at Gud kunne bruke meg og den lille lønna mi til å realisere drømmen om å samle landsbyen for å prise den levende Gud!

Foto: illustrasjonsfoto fra Pixabay/Sasint. Fortalt til Håpets kvinner Kambodsja.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding