Hjelp til bønn? KLIKK HER

Noreas bønnevegg

VI OPPLEVER DESSVERRE NOEN TEKNISKE UTFORDRINGER NÅR DET GJELDER BØNNEVEGGEN. BEKLAGER DET. VI HÅPER DU I MELLOMTIDEN KAN SENDE OSS EN EPOST ELLER BØNNEEMNE VIA VÅR FACEBOOKSIDE.

«Legg din vei i Herrens hånd, lit på han, så skal han gripe inn» (Salme 37,5).

Bønn er bærebjelken i Norea, men også i mange enkeltmenneskers liv. Derfor har vi opprettet en egen nettside for forbønn kalt Bønneveggen. Her kan du skrive inn bønneemner for deg selv eller noen du kjenner. Vær forsiktig så du ikke legger ut for mye personlig informasjon om deg selv eller andre. Det som skrives her, kan sees av alle som går inn på siden. Du er anonym. For å poste en bønn må du gi deg selv et navn. Dette kan være ditt fornavn eller du kan bruke et fiktivt navn. Av hensyn til personvern fjerner vi innlegg som kommer i konflikt med våre retningslinjer. Har du lagt ut noen du ønsker fjernet, send oss en epost.  Staben i Norea samles for å be hver mandag og fredag. Vi står sammen i bønn med deg! Det er godt å vite at vi har en allmektig Gud som ser oss. 

Om du ønsker forbønn send oss en epost på post@norea.no eller ring oss på tlf. 38 14 50 20. Vi tar imot telefoner fredag formiddag (utenom ferietider). 

Noreas forbønnstjeneste

Det er mange måter du kan sende oss ditt bønneemne.
Du kan sende oss en melding i inboksen på 
Facebook, e-post eller bruke bønneveggen. 
I tillegg har Norea åpen forbønnstelefon på fredager
mellom kl. 09.00-11.30. Her kan du dele gleder og sorger
med en kristen søster eller bror. Du kan gjerne ringe
flere ganger, og alle henvendelser behandles anonymt.  

38 14 50 20                 Facebook/noreamediemisjon