Lytt til ukas Over en Åpen Bibel

Noreas programmer, podcaster og andakter:

Trykker du på boksene under, finner du Noreas podcaster og radioprogrammer. Her finner du også andaktene fra Noreapastorene Asbjørn Kvalbein og Svein Anton Hansen. I boksen til høyre finner du en oversikt over radioer som sender Noreas programmer. Du kan også når som helst lytte til Noreas to nettradioer, Norea Hope og Norea pluss. Du finner radioene her.

En radioytter fra Norge skriver slik:
Tenk å få Guds ord like inn i stua på denne måten!! Det er bare fantastisk
En radioytter fra Norge skriver slik:
En radioytter fra Norge skriver slik:
Tenk å få Guds ord like inn i stua på denne måten!! Det er bare fantastisk

Jeg må bare takke for de vidunderlige programmene som blir sendt på radioen. Jeg har ikke ord, men jeg føler meg som verdens lykkeligste menneske. Tenk å få Guds ord like inn i stua på denne måten! Det hadde vært fint hvis dere tok opp temaet som omhandler givertjeneste og velsignelser ved det å gi til Guds rikes arbeid. Jeg har selv opplevd så mye velsignelser pga at jeg har gitt jevnlig til misjonen.

Over en åpen bibel

Over en åpen bibel er Noreas lengstvarende radioproduksjon. Fra mandag til fredag, hver uke gjennom hele året, kommer det en ny serie. Andaktsholderne og andaktene varierer fra uke til uke, og vi håper at de kan treffe deg der du er. Over en åpen bibel sendes på våre egne nettradioer, på lokalradioer flere steder i landet og på DAB-kanalen Radio 3,16. 

Over en åpen bibel med Arvid Hunemo
“Over en åpen bibel med Arvid Hunemo”
19.10.2020